pelto.jpg viljapelto.jpg halikonjoki_0.jpg img_0709.jpg puiden takaa.jpg kosteikko.jpg ketoneilikat.jpg riistapelto_0.jpg rantaniitty.jpg tammihaka.jpg IMG_8095_m.jpg piippo ruusuruoholla.jpg kuurankukkia.jpg img_9200_m.jpg rypsipelto.jpg kesa_-_copy.jpg Aneriojärvi.jpg broilerinlanta_pieni.jpg maisemapelto.jpg img_9188.jpg
 

HANKKEEN KASVINVILJELYTILAT

    Hankkeessa on mukana yhdeksän lantaa vastaanottavaa kasvinviljelytilaa.

    Myös hankkeen lantaa vastaanottavat tilat edustavat erilaisia tilatyyppejä. Mukana on sekä päätoimisia että sivutoimisia tiloja, luomu- että tavanomaisia tiloja. Pääosa lantaa vastaanottavien tilojen peltoalasta on viljantuotannossa, mutta viljelyssä on myös öljykasveja, sokerijuurikasta ja kuminaa, sekä luomutuotannossa lisäksi spelttiä ja qvinoaa. Mukana hankkeessa on myös lantaa vastaanottava luomuvihannestila. Yhdellä lantaa vastaanottavista tiloista on viljantuotannon lisäksi myös lihasikoja.

    Hankkeessa mukana olevat kasvinviljelytilat ovat jo vuosien ajan ottaneet vastaan lantaa hankkeen kotieläintiloilta. Hankkeessa tarkastellaan tämän yhteistyön toteutumista sekä lantaa luovuttavien että lantaa vastaanottavien tilojen viljelyn ja talouden kannalta.