broilerinlanta_pieni.jpg img_9188.jpg rypsipelto.jpg IMG_8095_m.jpg img_9200_m.jpg img_0709.jpg riistapelto_0.jpg maisemapelto.jpg Aneriojärvi.jpg kuurankukkia.jpg tammihaka.jpg kesa_-_copy.jpg rantaniitty.jpg ketoneilikat.jpg piippo ruusuruoholla.jpg pelto.jpg viljapelto.jpg puiden takaa.jpg halikonjoki_0.jpg kosteikko.jpg
 

HANKKEEN KASVINVILJELYTILAT

    Hankkeessa on mukana yhdeksän lantaa vastaanottavaa kasvinviljelytilaa.

    Myös hankkeen lantaa vastaanottavat tilat edustavat erilaisia tilatyyppejä. Mukana on sekä päätoimisia että sivutoimisia tiloja, luomu- että tavanomaisia tiloja. Pääosa lantaa vastaanottavien tilojen peltoalasta on viljantuotannossa, mutta viljelyssä on myös öljykasveja, sokerijuurikasta ja kuminaa, sekä luomutuotannossa lisäksi spelttiä ja qvinoaa. Mukana hankkeessa on myös lantaa vastaanottava luomuvihannestila. Yhdellä lantaa vastaanottavista tiloista on viljantuotannon lisäksi myös lihasikoja.

    Hankkeessa mukana olevat kasvinviljelytilat ovat jo vuosien ajan ottaneet vastaan lantaa hankkeen kotieläintiloilta. Hankkeessa tarkastellaan tämän yhteistyön toteutumista sekä lantaa luovuttavien että lantaa vastaanottavien tilojen viljelyn ja talouden kannalta.