Aneriojärvi.jpg rantaniitty.jpg kesa_-_copy.jpg IMG_8095_m.jpg kosteikko.jpg pelto.jpg halikonjoki_0.jpg tammihaka.jpg rypsipelto.jpg broilerinlanta_pieni.jpg piippo ruusuruoholla.jpg riistapelto_0.jpg puiden takaa.jpg ketoneilikat.jpg kuurankukkia.jpg img_0709.jpg img_9200_m.jpg viljapelto.jpg img_9188.jpg maisemapelto.jpg
 

Järki Pelto - Tilaisuudet

  Bussiretki 14.7.2017:
  Lapio ja piikki tärkeimmät kalut

  Kesäinen bussiretki hankealueelta läntiselle Uudellemaalle ajettiin perjantaina 14.7.2017. Vierailukohteina ovat Kilpiän, Verkatakkilan ja Knehtilän tilat, jotka sijaitsevat Pusulassa, Vihdissä ja Hyvinkäällä. Retken aikana pureuduttiin hyvien esimerkkin kautta maan kasvukuntoon. Matkassa oli nelisenkymmentä viljelijää.

  Lue matkan tarina tästä.
   

  Järki Pellonpiennartilaisuus, Perniössä 12.4.2017:
  Pintamaa on kasvun pääomaa

  Ensimmäinen Järki Pellonpiennartilaisuus veti väkeä. Paikalla oli noin 150 viljelijää Salon, Sauvon ja Paimion peltomailta. Kerääjäkasvien ja täsmennetyn kartta-aineiston tarjoama apu savimaiden rakenteen parantamiseksi, tuoton kasvattamiseksi ja valumien vähentämiseksi kiinnosti.

  Lue lisää tästä


  Järki Pelto veti Halikon auditorioon 2.3.2017
  satoja savipeltojen taistelijoita

  Lue lisää tästä

  Jussi Knaapin  esitys Järki Pelto -tilaisuudessa klikkaa tästä

  Huomaa esityksessä jokaisella sivulla vas. yläkulmassa puhekuplasta löytyy taustoittavaa tietoa

  Puhekuplan teksti näkyy oikein Firefoxilla, Internet Explorerilla sekä Acrobat Readerilla, viallisesti Chromella ja Safarilla. Pahoittelemme teknistä ongelmaa.